Jeg er folketingskandidat for SF i Københavns Omegns Storkreds, dvs. at jeg er opstillet i Rødovre, Ballerup, Hvidovre, Herlev, Gladsaxe, Glostrup, Albertslund, Lyngby, Høje Taastrup, Ishøj, Brøndby, Gentofte og Vallensbæk.

Jeg arbejder for

  • Ordentlig velfærd, herunder regler (minimumsnormeringer) for hvor få medarbejdere der må være tilstede til at tage sig af vores børn, ældre og patienter 

  • Bedre balance mellem arbejds- og familieliv

  • Fokus på økologi, skadelig kemi og klimaet

Jeg er 30 år og uddannet cand.scient.adm. i forvaltning, en uddannelse med fokus på vores velfærdssamfund. Jeg har en 2-fags bachelor inden for politik og sundhedsfremme.

Ligeledes har jeg en 2-årig videregående uddannelse inden for innovation og iværksætteri, hvor jeg bl.a. har beskæftiget mig med, hvordan virksomheder kan få en miljøvenlig og social ansvarlig produktion, og hvordan iværksættere bedst bliver til vækstvirksomheder.

2018-2019 konsulent/embedsmand i Region Hovedstaden. Inden dette har jeg bl.a. hjulpet med at udarbejde politiske forslag for SF på Christiansborg. Tidligere har jeg arbejdet i børnehave, vuggestue og på plejehjem.

Ina Strøjer Schmidt